Press "Enter" to skip to content

Cainele batut in cap

Mergeti la vot? Nu! De ce? Pai n-am cu cine! Toti fura! Pai votati cu altii noi. Or sa fure si ei, lasa ca stiu eu bine. Toti care au ajuns au furat. Dumneavoastra ati fura, daca ati ajunge in Parlament? Nu. Pai vedeti? Poate daca votati unii noi, nu or sa fure. Lasa mamaie, ca stiu eu, cand se vad sus incep toti sa fure.

Si apoi voteaza, cu pesedeul, ca zice ca or sa mareasca pensiile.

Batuti in cap cu ciomagul de cand am facut ochi, am crescut ca si cainii aceia cu coada taiata de cand erau pui – latram cu ura si spume la gura la tot ce nu-i din curtea noastra, lingem recunoscatori mana stapanului, poate azi nu ne mai bate cu parul de la vie pe spate ci ne da o coaja de paine in plus.

Plini de disonante cognitive si fracturi logice, plangem ca ne-am uitat traditiile ascultand colinde pe Youtube si mancand cozonacul comandat cu 3 zile inainte la cofetaria din colt.

Suparati ca guvernul nu face spitale, ca nu sunt trenuri, bani de gaze si apa, bucurosi in schimb ca primim vaucere de vacanta, zile libere si ca au crescut iar salariile bugetarilor.

Vrem sa intre toti hotii la puscarie, dar ne bucuram ca Udrea nu mai e urmarita, pentru ca e o bucata misto, are si copil, si oricum ea nu a furat mult, stim noi ca altii au luat grosul, nu ii stim care sunt dar ea e doar o victima.

Stim ca Dragnea e hot si mafiot, dar ne bucuram ca e al nostru, ca in sfarsit are si Romania un conducator puternic care sa le arate el europenilor, sa ne bage si pe noi in seama astia, sa nu mai rada de noi ca suntem tigani si cersetori.

Efectul cainelui batut este prezent peste tot, nu doar la saraci, pensionari sau votanti pesedisti – ci si la noi, astia mai scoliti, plini de fracturi de logica cu duiumul. Vrem sa fie, dar nu sa facem. Sa primim, dar nu sa dam.

Care vrem opozitie unita, sa detroneze mafia PSD. Dar unita dupa cum vrem noi, nu dupa cum zic altii. Care am muncit la partid, am postat saptamanal pe grupul de Facebook, am dat mesaje pe whatsapp si ne-am dus si la vreo 3 sedinte. Si am facut astea doar ca sa vina Plus-ul lui Ciolos sa ne ia locurile de frunte de la europarlamentare? Ia sa puna si ei mana pe treaba, sa vada cat de greu e sa faci partid, filiale, etc.

Titanicul se scufunda carmit de PSD, iar mici soricei fac calcule electorale despre cate procente de barca ar prinde daca nu le-ar fura Ciolos din electorat. Ca poate asa ar prinde si Danut un post, ca doar nu s-a luptat pana acum pentru ca altii sa culeaga gloria.

Tara arde, si baba se piaptana. Murim inecati, cu disonantele noastre cognitive in cap, nepricepand cum de un grup infractional sponsorizat de la buget a cucerit tara asta iar noi, atatia oameni cu studii si scaun la cap, nu reusim sa o salvam. Iar in timpul asta, stapanul isi mangaie tandru ciomagul.

Be First to Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.