Sapte lectii invatate cand iesi la cumparaturi cu o fata

Inveti sa fii rabdator.

Batzaitul de pe un picior pe altul miorlaind de la usa magazinului “beeebee, mai staai muult?” nu te va ajuta. Fetele sunt imune la asa ceva. Asa ca mai bine tratezi experienta ca pe un antrenament de-al lui Karate Kid, plictisitor si monoton dar care te va face mai rezistent si mai agil pe viitor.

Inveti sa fii rezistent.

Pentru ca dupa primele 20 de minute de mers sacadat cu opriri dese, razgandiri radicale si multe sperante naruite (da’ aia de-ai probat-o adineauri ce avea? mie mi se parea ca iti vine bine… bine, daca vrei tu, mai cautam… ), descoperi ca, mai presus de un test de rabdare, shoppingul este un test de rezistenta fizica. Muschii picioarelor vor ceda, spatele anchilozat de orele la birou va ceda si el, si te vei trezi inaintand sacadat, aplecat din mijloc mai ceva decat bunicul.

Inveti sa fii sincer.

Tu esti cea mai frumoasa, iubire. Haina iti vine perfect. Nu, nu este prea scumpa, nimic nu e prea scump pentru tine.

Inveti sa faci conversatie, ba uneori chiar monoloage.

Asadar, movul e culoarea de sezon? Ah, chiar asa, magazinele sunt pline de mov. Weird…

Inveti sa apreciezi bucuriile simple.

Inca un etaj si gata? Doar un etaj? Ah, nu o sa dureze mai mult de o ora? Youpie…!!!

Inveti sa renunti la placerile materiale.

Aidoma calugarilor zen, descoperi ca fericirea nu are de a face cu volumul portofelului. Nu, iubire, nu sunt suparat, mai vine un salariu peste 25 de zile, ne-om descurca noi cumva pana atunci… Tu sa fii multumita!

Inveti compasiunea.

Pentru ca atunci cand iesi din magazin, victorios, vezi noi novici trasi in interior de catre perechile semnificative. Si nu te poti abtine sa nu le arunci priviri triste – “Saracii, nu stiu ce-i asteapta…”

Acest articol este fictiv. Orice legatura cu fapte si persoane reale este o pura intamplare. In caz de efecte contrare trebuie ceruta parerea medicului specialist.