Actor impuscat in mijlocul Bucurestiului

Cititi aici povestea asta… adevarata.

Deci nu-mi vine sa cred: George Calin a fost impuscat in cap de catre un angajat al unei cafenele de fitze din Bucuresti. Da, cu pistolul. Da, in cap. Pe la spate.
Atacatorul e in stare de libertate, politaiul a incercat sa convinga victima sa cada la pace….

incercarea OMULUI LEGII de a ma convinge sa cad la pace cu agresorul si de a negocia o suma de bani
[…]
Nu reusesc sa imi adun sentiment cu sentiment si gand cu gand . Nu revad decat flash-uri din momentul atacului : ura cu care agresorul mi-a suierat “te omor ma futu-ti gura matii ” in timp ce apasa pe tragaci , flama care mi-a ars pielea fetei si buzele , mirosul de praf de pusca , singele tasnind din obraz si acea disperare absurda de a-mi strecura limba prin gaura din falca
[…]
Daca nu mintea in declaratie cum ca i-am dat o palma cred ca as fi avut poate si …o urma de iertare . Sa nu va intrebati unde este el acum? Zburda liber . E cercetat in stare de libertate . El isi vede de treaba in timp ce eu alerg pe la spital , IML si politie pentru a imi gestiona situatia . Da , in Romania trebuie sa iti platesti singur expertiza medico-legala si trebuie sa alergi singur cu fisele medicale intre spital si IML . E palpitant. Dar daca nu fac toate astea risc sa ajung din victima …invinuit . Da , pentru ca aceasta specie de avocati nu sta degeaba , lucreaza , si lucreaza murdar…risc sa ajung eu sa ma rog de el sa negociem …dar eu nu am bani sa ii dau …poate ii propun abonament pe viata la toate spectacolele mele ( totusi asta cred ca ar fi pentru el pedeapsa nu despagubire :)) ).

Poate aveti mai multe detalii? A fost arestat intre timp faptasul? Cum poate un criminal (fiindca, da, respectivul a fost la centimetri de a fi un ucigas) sa umble in libertate, cu 3 avocati, in timp ce victima se vantura prin spitale?

Zoso, ai avut dreptate sa pleci, iar eu cred uneori ca am facut o greseala revenind. Incepe sa-mi fie frica sa ies din casa.

[via Eduard]


Similar Posts:

4 Comments +

Leave a Reply