Premier de cartier

Eram in trafic pe DN1, bara la bara catre Bucuresti pe podul de la IKEA. Ascultam stirile de la radio – Europa FM (cred). Subiectul – vizita de lucru la pasajul Baneasa a tripletului Tariceanu, Oprescu si Orban. Deodata un fragment audio imi face urechile sa se ciuleasca. Citez din inregistrarea video de pe Antena3 cateva din cuvintele distinsului nostru premier:

Ai vreo treaba cu proiectul asta cumva? E.. nu pot sa cred. Ia vino-ncoace. Deci, fratele meu: vreau sa vad un grafic de lucrari, o prezentare…

Sublinierea imi apartine. Pentru ca acum imi e clara o faza, o schema, un smen, intelegi?

Deci.. fratele meu, uite care-i smenu’ aici: Tariceanu asta e frate de frate cu noi, intelegi cum vine treaba? El e baiat de baiat, fratioare. El e de-al nostru, baiat de cartier, ca si Oprescu, Vanghelie si alti frati de-ai nostri. Cum adica, fratele meu? Prim ministrul nostru, cel mai tare din parcare, mai tare si decat presedintele dupa cum s-a dovedit, prim ministrul nostru stie sa vorbeste ca pentru noi, poporul. Intelegi fratele meu cum vine treaba?

Mda. Pacat de costumul ala la 3 ace, ca haina nu face pe om iar tzaranul tot tzaran, fie el cu mertzan.


Similar Posts:

4 Comments +

  1. Frate, deci uite care e treaba: daca tot vine premieru’ aici, iti dai seama ca vine si televiziunea, si ministru, vine lume multa. Pune si tu o planse, o harta, o teava sudata, o batista scrisa cu pixu’, orice care sa dovedeasca faptul ca si noi lucram cu cap, sa vada tara, sa dea bine in cadru. Ma intelegi, fratzioare ?

  2. cam asa 🙂 – fratele meu, eu sunt prim fucking ministrul acestei tari si daca nu-mi aduci prezentarea aia mai repede te sparg sa moara mama

  3. Am auzit si eu asta la stiri si nu mi-a venit sa cred, frate!
    Dar putea fi si mai rau: “Deci, fratele meu: vreau sa vad un grafic de lucrari, o prezentare… WTF!!” :)))

Leave a Reply