alexbrie.net, singurul blog de 12579 de stele

Aceasta este o compunere cu tema data; data de Ionut, initiatorul campaniei “Blogvertising”. O data pe saptamana, trebuie blogat despre “MarketOnline si ideea serviciilor de 7 stele”.

Cred, si am crezut-o inca de cand am vazut banere prin oras cu Marketonline – Unicul magazin online de sapte stele, ca o campanie/slogan/pozitionare in jurul “unicului magazin.. de x stele” este .. hmm.. cel putin laudaroasa. Poate prinde, de ce nu, la multicei oameni, cei care cauta lucruri de firma, restaurante de 4 stele si hoteluri de 5; oamenii pentru care stelele conteaza, nu si semnificatia lor.

Mie unuia nu imi place ideea de stele in IT si Internet, chiar daca ar fi fost reale. Chiar daca, prin absurd, ar exista o organizatie autorizata sa dea stele si sa compare situri si produse, tot nu mi-ar placea, pentru ca si asta este subiectiv. Nu poti compara ebay cu craigslist sau cu amazon, nu poti acorda stele si nici nu poti pretinde ca le ai.

Bine bine, si MarketOnline? Ce vina au ei? Pai nu au nici o vina, doamne-feri. Ba inca au si disclaimer, cu explicatii – stelele si le-au acordat singuri pentru ca, zic ei, fac niste lucruri importante pentru client, si cica le fac bine. Cum inca nu am cumparat de la ei nimic, nu stiu daca asa este.

Din ce gasesc pe Internet, unii clienti ar fi incantati; eu ii cred, dar pana n-oi cumpara de la MarketOnline nu ma pot exprima. Pana atunci, insa, spun doar ca nu imi plac cei care se lauda singuri. Sloganele din seria “cel mai, cea mai, singurul” mi se par lipsite de imaginatie si, de ce nu, bun simt. Cu totul altfel as fi reactionat la un slogan de genul “50 de mii de clienti ne dau 7 stele”, sau similar.
Cam atat pentru azi, vom reveni.

Rate online de sapte stele
[tags]market online, comentariu, 7 stele[/tags]


Similar Posts:

Leave a Reply +

Leave a Reply