Romania, un pays mereu surprinzatoare!

Arnaud, un tanar francez ce lucreaza la Renault Pitesti si o rupe foarte bine pe romaneste a trimis povestioara adevarata de mai jos, pe grupul de mail al romanilor de la Ecole Polytechnique. Am permisiunea lui sa reproduc povestioara aici. Nu am editat-o si nu am corectat-o (sic!), nici nu am cenzurat ceva. Ca sa-l citez ad-literam: Fa coane ! Fa ! Si daca ai relatii la catavencu !!! (baietii de la Catavencu, se aude? daca va ispiteste scriitura, dati un mail si va pun in contact cu Arnaud). Luati de aici incredibile intamplari adevarate!

Marti ma intorceam la tara. Deja am fost refuzat pe avionul de la 16h20, si dupa o ora de certare cu tipul de la Tarom, am avut un loc pe zborul de la 18h40.

Pe aceasa zborul erau vreo zece muncitori care lucrasera pe santier in Franta. Sa intorceau la tara ca barosani facandu-si bani cinstiti. Au facut plinul la duty free de tot fel de alcol la fel de tare ca ei se credeau barosani. Pe bord, cel mai tanar, cu craniul stramt, isi umplea o sticla de cola cu whiskey de la duty free si o golea cand gitul se facea prea uscat de a spune ce smecher a fost, adica cam des. Incepea sa intrebe pe colegul lui ce sa-i da ca sa nu spune lui nevasta ca s-a dus la gagici cand era in Franta. Altul s-a enervat. Dupa aia, parlitul asta a inceput sa povesteasca cum seara se va ocupa de nu stiu ce fata, cum are sani, fund, cum o s-o desbrace, cum o s-o futa… penal de tot. Zborand se golea sticla.

-Parlitul : Aseara, cine a fost cel mai smecher ? Erai praf ma ! Fara mine, cine te aducea acasa ? Pula mea, zi ma !
Cu colegul au inceput concursul !
-Zi ma ! cine e cel mai tare ? cine e cel mai smecher ? eu sunt ! eu sunt ma !
Altul a negat.
-Parlitul : Bai, maica mea e seful de sapte poli ! Auzi ma ? Seful de sapte poli ! De ce crezi ca sunt atat de destept ? De cine crezi ca tin ? Daca maica mea e seful de sapte poli…
-De taica ta !
-Bai ! Cine te crezi ma? Pula mea, cine a facut doi ani de puscarie ? Zi ma !! Cine a facut doi ani de puscarie ? Vezi ma, aratand un tatuaj, cum de crezi ca am meritat asta ?

Altul i-a raspuns ca e prost, si parlitul l-a lovit cu cap in gura !!!! Au inceput sa-si iau bataie in avionul !! Stewart a venit, i-a potolit, a stat un pic, si a fost chemat altundeva. S-a mai apucat discutiea ca sa stie cine e cel mai smecher.
-Vrei sa ne masuram ? Zi ma ! Vrei sa ne masuram ? La ce vrei sunt cel mai smecher ! Te iau la ce vrei ma ! la ce vrei !
-La pula.

Parlitul a ramas interzis cu gura deschisa niste secunde. “Bine !” S-a ridicat, si-a dat jos chiloti si vazandu-si pula : “Pula mea ! Ce mica e ! Stai, nu e normal ! stai ! am baut, din asta ! stai ma” !!! Si a inceput sa-si masturbeze nesimtitul!! In avionul !! A mai venit stewartul, l-a dat jos pe scaun. S-a potolit un pic. Si stewartul a mai fost chemat. Eram fix in spate. Langa mine stateau doi gentlemen de la Accenture si de la SoGé, toti in costum-cravata strict, toti Francezi, parca era prima data in Romania !! Nu-i venea sa creda !
Nenorocitul s-a mai certat un pic cu colegii lui. Din senin s-a ridicat, a deschis buncar de cabin, isi-a luat geaca, rucsacul, si a plecat.

-Colegii : Bai, ce faci baiatule ?
-prostul : Ma duc afara sa fumez !!!!!

A mai venit stewartul. S-a mai potolit nenorocitul.
A venit in final aterizare. Tempitul refuza sa pune centura. A venit un stewart. Nu prea a fost eficace : fix dupa ce a plecat a desfacut centura. A mai venit o stewardesa. Efectul a fost imediat. Doar ca parlitul ii mirosea fundul, cu ochii inchisi, romantic si inspirat !! Bineinteles ca in final – barbatul e barbatul – i-a pus mana la burta, nesimtitul !! Ma rog ! Abia aterizase avionul ca s-a ridicat si a alergat s-o imbrata pe stewardesa ! Bineinteles ca l-astepta politia la coborare avionului !!

In sfarsit. Bineinteles ca soferul de la Dacia plecase (avionul intarziase cam mult). Am luat taxi, soferul asa-zis de la Pitesti se ratacea pe centura !! Conducea prost, avea o conceptie de liniea dreapta cam agitata. Asa ca in final, i-am propus sa conduc eu. Omul : “Ok ! Daca propuneti dvs !” s-a oprit si eu am luat volanul !! Eu conduceam taxiul ! Ma rog, mi-a spus nene ca acum doi ani muncise in Spania pe santier, ca cazuse de acoperisul, si-a rupt picor. De atunci i-durea picor cand conducea prea mult.

In direct de Pitesti,

Vanesculele !