Alex Brie

I am Alexandru Brie - iOS developer / solopreneur. This is my real blog.

Logo

Blog

Tech (english) 29 Oct 2018

20 April 2006

Bagaje de 2 ori mai grele

by Alex

Cand am luat-o spre aeroport, vineri pe 14 aprilie, atat de incarcat de bagaje incat de-abia le puteam trage dupa mine, nu aveam nici cea mai mica idee despre cum voi reusi sa le trec prin check-in.
In fine… to make a long story short, dupa multe asteptari ajung la ghiseul de checkin al AirFrance:

Incepe asadar o discutie punctata de zambete galese si scuze in stilul invatat in 4 ani de comunicare cu secretarele facultatii din Bucuresti. Imi cer scuze pentru prea multele-mi bagaje, repet ca aveam impresia ca am voie la 30 de kile, si cer o pubela sa mai golesc din ele, intrucat nu am bani si nici dorinta expresa de a plati 13kile*12euro.

In cele din urma domnisoara imi da un sac de plastic, si imi zice sa scot acolo, cateva kile, pentru ca va mai lasa de la ea diferenta pana la limita legala.
Zis si facut. Cearceafuri, prosoape, jacheta de panza, tricouri mai putin cool, toate se duc in sacul de plastic. Ma intorc, cantarim geamantanul si domnisoara rasufla usurata sa il vada redus undeva la 17-18 kilograme. Dupa care, in timp ce imi inregistreaza si acest bagaj, imi zambeste condescendent si-mi spune cu mila:
“pai… decat sa arunci chestiile alea… sigur nu iti incap in bagajul de cabina?”

… si uite asa am venit eu pe avion, cam cu 50 de kile in total, fara sa platesc un leu in plus.

Aplaudati-ma :D

tags: