Povesti la gura berii

O data cam la doua sambete, incep sa imi pun intrebari asupra vietii sociale aproape inexistente. Prin urmare se pune repede repede de o iesire la bere. De data asta cu dublu motiv de sarbatorit: 1: a venit Lorenzo pentru un we de la Londra si nu ne vazusem pe anul asta, si 2: ieri am implinit 25 de ani si 8 zile :P Dar de fapt nu asta voiam sa va povestesc ci vreo doua lucruri amuzante funny auzite cu acea ocazie:

Liviu povesteste cum zilele trecute pe cand pleca de la munca, un cersetor ii cere un foc si o tigara si incepe sa se bata cu pumnii in piept : “moi, Yugoslavie, bum bum”. Liviu, politicos, “moi, Roumanie”. Cersetorul sare atunci ca ars: “De unde esti mai?! Eu sunt din Craiova”.

Tot Liviu povesteste ca pe cand a fost in vacanta in tara, la o bere cu prietenii-i, e intrebat de un prieten al unui prieten pe unde sta, si cand ii raspunde ca “la Paris” e din nou intrebat daca-i stie pe Fane, pe Schiopu etc (numele le-am bagat eu pentru culoarea locala). Evident ca nu ii stie; ce fac baietii respectivi la Paris? I se raspunde ca “dau cu cartea”.

Ce inseamna “dau cu cartea”? Ei, aici e aici: se ocupa cu cardingul si furatul din bancomate :P