<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
	>
<channel>
	<title>Comments on: Spam original dar tot de rahat.</title>
	<atom:link href="http://alexbrie.net/929/spam-original-dar-tot-de-rahat/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://alexbrie.net/929/spam-original-dar-tot-de-rahat/</link>
	<description>5 ani de blogging</description>
	<pubDate>Fri, 09 Jan 2009 21:39:23 +0000</pubDate>
	<generator>http://wordpress.org/?v=2.7</generator>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
		<item>
		<title>By: Daniel</title>
		<link>http://alexbrie.net/929/spam-original-dar-tot-de-rahat/comment-page-1/#comment-4058</link>
		<dc:creator>Daniel</dc:creator>
		<pubDate>Tue, 19 Jun 2007 09:21:37 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://localhost/wordpress/?p=929#comment-4058</guid>
		<description>problema cu "ecolegi" este ca incalca legea marcilor inregistrate, folosind un nume care este foarte asemanator cu marca "colegi".

de altfel, din cate am inteles, respectivului i s-a spus inclusiv de catre cei de la OSIM unde a fost sa intrebe, ca nu are dreptul sa utilizeze denumirea "ecolegi".

probabil ca cea mai buna miscare pentru neogen (noul proprietar al colegi.ro) ar fi sa il dea in judecata si sa ceara daune, asa, de exemplu.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>problema cu &#8220;ecolegi&#8221; este ca incalca legea marcilor inregistrate, folosind un nume care este foarte asemanator cu marca &#8220;colegi&#8221;.</p>
<p>de altfel, din cate am inteles, respectivului i s-a spus inclusiv de catre cei de la OSIM unde a fost sa intrebe, ca nu are dreptul sa utilizeze denumirea &#8220;ecolegi&#8221;.</p>
<p>probabil ca cea mai buna miscare pentru neogen (noul proprietar al colegi.ro) ar fi sa il dea in judecata si sa ceara daune, asa, de exemplu.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Alex</title>
		<link>http://alexbrie.net/929/spam-original-dar-tot-de-rahat/comment-page-1/#comment-2596</link>
		<dc:creator>Alex</dc:creator>
		<pubDate>Tue, 05 Dec 2006 04:15:45 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://localhost/wordpress/?p=929#comment-2596</guid>
		<description>&lt;p&gt;Pai din cate stiu, colegi.ro a fost primul sit de gen din Romania. Bine, s-ar putea sa ma insel(Daniel sa ma corecteze). Nu poti nega ca ecolegi admite inca din nume(daca nu si din layout/tagline/design) ca este o copie a respectivului.&lt;/p&gt;</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Pai din cate stiu, colegi.ro a fost primul sit de gen din Romania. Bine, s-ar putea sa ma insel(Daniel sa ma corecteze). Nu poti nega ca ecolegi admite inca din nume(daca nu si din layout/tagline/design) ca este o copie a respectivului.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Andrei Ignat</title>
		<link>http://alexbrie.net/929/spam-original-dar-tot-de-rahat/comment-page-1/#comment-2594</link>
		<dc:creator>Andrei Ignat</dc:creator>
		<pubDate>Tue, 05 Dec 2006 03:45:03 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://localhost/wordpress/?p=929#comment-2594</guid>
		<description>&lt;p&gt;Cu ce nu sunt de acord in blog-ul tau este denumirea &#8220;the real thing&#8221; &lt;br /&gt;Dupa ce criterii ai facut evaluarea ?&lt;br /&gt;In rest, si eu detest spammer-ii&lt;/p&gt;</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Cu ce nu sunt de acord in blog-ul tau este denumirea &#8220;the real thing&#8221; <br />Dupa ce criterii ai facut evaluarea ?<br />In rest, si eu detest spammer-ii</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Alex</title>
		<link>http://alexbrie.net/929/spam-original-dar-tot-de-rahat/comment-page-1/#comment-2593</link>
		<dc:creator>Alex</dc:creator>
		<pubDate>Tue, 05 Dec 2006 02:49:29 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://localhost/wordpress/?p=929#comment-2593</guid>
		<description>&lt;p&gt;Draga andrei, sincer ma doare in cot daca esti incepator sau nu si ce fel de text pui in anchor. Detest siturile promovate prin spam, iar al tau nu face exceptie. Iar toata povestea cu &#8220;pagina de recomandari&#8221; and shit e jenanta.&lt;br /&gt;Imi pare sincer rau ca asemenea metode inca functioneaza si, probabil, iti vor aduce o sumedenie de inbound links si implicit un google pr maricel.&lt;br /&gt;Imi pare insa bine ca blogurile dovedesc inca o data ca au o voce. Mi-as dori ca si altii sa iti injure metodele de promovare. Poate poate reusim astfel sa facem un internet romanesc de calitate&#8230;&lt;/p&gt;</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Draga andrei, sincer ma doare in cot daca esti incepator sau nu si ce fel de text pui in anchor. Detest siturile promovate prin spam, iar al tau nu face exceptie. Iar toata povestea cu &#8220;pagina de recomandari&#8221; and shit e jenanta.<br />Imi pare sincer rau ca asemenea metode inca functioneaza si, probabil, iti vor aduce o sumedenie de inbound links si implicit un google pr maricel.<br />Imi pare insa bine ca blogurile dovedesc inca o data ca au o voce. Mi-as dori ca si altii sa iti injure metodele de promovare. Poate poate reusim astfel sa facem un internet romanesc de calitate&#8230;</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: andrei</title>
		<link>http://alexbrie.net/929/spam-original-dar-tot-de-rahat/comment-page-1/#comment-2592</link>
		<dc:creator>andrei</dc:creator>
		<pubDate>Tue, 05 Dec 2006 02:30:52 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://localhost/wordpress/?p=929#comment-2592</guid>
		<description>&lt;p&gt;Salut !&lt;/p&gt;
  Daca la text anchor , in loc de colegi.ro  scrie  eColegi.ro  crezi ca este ok ? &lt;br /&gt;Nu incerc sa fac spam , incerc sa pun linkuri catre situl meu ,sunt incepator,acesta e primul site facut de cineva si pe care il administrez .
 Colegi.ro  a imitat situri facute in afara , iar la noi sunt vreo 5 situri de acest gen in momentul de fata,asa ca toate imita o idee. Numai ca nu se copiaza intre ele .</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Salut !</p>
<p>  Daca la text anchor , in loc de colegi.ro  scrie  eColegi.ro  crezi ca este ok ? <br />Nu incerc sa fac spam , incerc sa pun linkuri catre situl meu ,sunt incepator,acesta e primul site facut de cineva si pe care il administrez .<br />
 Colegi.ro  a imitat situri facute in afara , iar la noi sunt vreo 5 situri de acest gen in momentul de fata,asa ca toate imita o idee. Numai ca nu se copiaza intre ele .</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>
