0 Comments

artistu says:

Noi ne intrebam dimineata in birou, cum am fi rectionat noi, daca o aveam pe asta in fata luandu-ne un interviu. ๐Ÿ˜‰

ghost00 says:

Este o proasta, care nu stie ce vorbeste

valentin says:

Am auzit de acest reportaj dar nu l-am vazut, pacat ca nu mai functioneaza clipul sa il pot vedea si eu.

Ruxi says:

Ei bine, am vazut filmuletul asta, si cunosc parerea generala cum ca ea ar fi proasta si el OK. Ei bine, eu cred ca ea a inceput intr-un fel inadecvat, si pe urma s-a tot simtit vinovata si pe dinafara; El, desi a sfarsit prin a pune punctul pe I, a avut un pic de parere de rau in voce , daca sunteti atenti, la sarsit se aude. Si pe tot parcursul interviului a facut-o sa se simta din ce in ce mai prost, cu remarci de genul “cum ati angajat-o “. Am spus toate astea pentru ca si mie mi s-a intamplat sa fiu “pe langa, sa am un ton al vocii neadecvat, sau sa nu am incredere in mine insami”. Insa atunci cand vad pe cineva fastacit, sau care rade fals,sau care se face de ras, ei bine, nu fac misto de persoana aia, cu prietenul meu din dreapta, ci incerc sa fiu atenta la ea, si sa o fac sa se simta bine. De asta vreau sa militez impotriva impartirii oamenilor in Smecheri si Fraieri. Eu scriu pentru cei care spun despre ea ca e fraiera.Ca sa poata , daca sunt treji si daca le place sa inteleaga ce se intampla cu oamenii din jur sa vada ca de fapt el o agreseaza cu mici insinuari(ton, gesturi), si ea continua sa fie din ce in ce mai neadecvata, iar la sfarsit, lui i pare un pic rau c-a suparat-o .

valy says:

Despot esti nesimtit si cuvantul ala sa il spui lui mata Parca te-a facut mata destept, cacaciosule

despot says:

Daca aveai putin caracter si o ajutai in loc sa-ti scoti organul erai filosof, fraiere Iti pute gura a cacat

Ruxi says:

Nu nu nu, Vali , nu la artist ma refeream. E un tip OK, inspirat, doxat, si nici macar nu o critica foarte rautacios.

Ma refeream chiar la conversatie , chiar la schimbul de gesturi, de priviri . (uita-te la poza ca nu mai merge video) E un exemplu clar de cum ti-o poti lua la gioale singur singurel doar din cauza ca tu te crezi ma prost decat celalalt. (Jurnalista face asta )

Pentru ca el doar raspunde automat la rasul ei fals, enervandu-se. Asa cum toti , toti cei care vad asta , tu, eu, prietenul lui din dreapta sunt automat enervati de ea la fel ca despot .Asta ma interesa, mecanismul asta consensual , prin care noi toti am lua-o pe ea la palme.

Daca te intereseaza, asa, ca ea, se poarta victimele. La ea e probabil momentan, dar sunt oameni care se poarta tot timpul asa si cu toata lumea .Copii batuti, violati, asa arata. Ochisorii aia de care ti se face mila, nu sunt copiii abuzati, sunt copii iubiti, care au curaj sa se uite la tine, si cred ca vor fi priviti. Copiii batuti, asa se poarta, ca ea, si asa enerveaza pe toata lumea , si totata lumea le va trage un sut cand trece pe langa ei . Nu, oamenii nu iubesc victimele, pentru ca raspund la frica lor cu enervare…

Leave a Reply

Your email address will not be published.