Internet READ ONLY si alte noutati

Din weekend am avut probleme maricele cu internetul (furnizat de RDS). Pe alocuri functiona ok dar esua grav pe ici pe colo in partile esentiale: daca downloadul mergea ok, uploadul deloc: nu puteam bloga sau urca nici un fisier. Sper ca astazi sa-si fi revenit, altfel acesta ar fi cel de al 3-lea articol pierdut pe .. bitzii sambetei.

In alta ordine de idei, am cumparat un  MSIWind. Arata superb: ai crede ca e o jucarie de copii. 1Kg, 80GB, 1GB, 10 inci, tastatura ok. XPHome original porneste in sub 30 de secunde.  Dragut substituent pentru un vechi laptop Toshiba din 2003 de 15 inci, 3 kile si performante inferioare.

Intr-o ordine de idei asemanatoare, am incercat sa folosesc exclusiv Google Chrome pe MSIWind. A esuat: fisierele descarcate de pe net au probleme (nu pot fi deschise); scrollul activat din trackpad nu merge decat de sus in jos. In orice alta aplicatie merge si de jos in sus sau pe orizontala…

Dar voi mai povesti si altele pe viitor. Netul sa mearga.


Similar Posts:

4 Comments +

  1. @Laurentiu – de fapt, msi-ul va fi m mult folosit de Vio, eu ramanand fidel macbookului. Asa ca.. mda… e roz.. :))

    se pare ca de pe mac tot nu pot bloga/comenta. Oare sa se fi stricat din nou legatura de net, sau oi fi stricat eu ceva prin setari?

Leave a Reply