Eu ce naiba sa inteleg?

Cred ca bariera culturala ce ma separa de tinerii reprezentanti ai generatiei 3M (Mess, Mall, Manele(?)) creste cu zi ce trece. Va dau ca exemplu schimbul de emailuri cu un (probabil) tanar cititor al blogului meu. Savurati va rog claritatea exprimarii si corectitudinea gramaticala. Baiatul sare direct la obiect dar e politicos si am tot respectul pentru asta. Pacat cu limba, dar cui ii trebuie limba cand ai taste?


From: *********
Subject: alexbrie.net Contact Form
te rog frumos sami dai id tau pt ca am o nedumerire te rog πŸ˜€

sorry, dar nu-mi dau id-ul decat pe motive justificate.
poti sa ma intrebi prin mail daca ai ceva intemeiat de zis

pai vreau sa te intreb cum pot sa pun muzica si filme in ipod touch fara sa platesc la aia de la Apple .Esti vreo solutue?
Instalezi iTunes pe calculator si il folosesti ca sa transferi muzica (mp3) si filme(mp4 sau mov). Nu trebuie sa platesti nimic nimanui.
Pentru mai multe detalii cauta si tu pe net.

te rog frumos sami dai formu tau ca nul mai gasesc ms anticipat πŸ˜›

Si cam aici m-am blocat si am ajuns la constatarea cu care am inceput postul.

Andrei, te rog sa explici ce e ala formu meu mai jos, in comentarii. Tinem legatura πŸ˜‰


Similar Posts:

7 Comments +

  1. Alex, de ce esti carcotas? Parca ar fi primul contact cu generatia asta… Probabil ca nu sunt toti la fel. Oricum, nu e vina lor. Intr-o lume cu ispite la tot pasul, intr-o lume din care usor usor incep sa dispara modelele demne de urmat si cei care ar trebui sa ne aduca pe calea cea buna (chiar si prin metode mai putin “europene”) lucrurile astea sunt normale – zic eu. Nu putem decat sa ne bucuram ca noi, “generatia de sacrificiu”, am avut norocul sa ne mai traga unii altii de urechi…

  2. mda..:| ca sa sti` si tu atunci eram foarte grabit, si urasc manelele .

    ps: Am 12 ani
    si as vrea sa aflu ceva de pe forumu asta ok ? πŸ˜€

Leave a Reply