Enough to base a movie on?

Eram prin anul 1(?) cand am auzit ca ar da la TV filmul “The Doors” al lui Oliver Stone. Era epoca pre-sharing, filmele se vedeau la TV, la cinema sau se inchiriau pe CD-uri de la antreprenorii din Regie. M-am rugat de Stefan sa vad filmul la el, in P5(colegul lui de camera, Gica, avea TV tunner). A fost o seara misto.

Pe vremea aia chiar ascultam ocazional The Doors, si uneori ma lasam impresionat de versurile cantecelor. Ca de pilda:

The program for this evening is not new
You’ve seen this entertainment through and through
You’ve seen your birth your life and death
you might recall all of the rest
Did you have a good world when you died?
Enough to base a movie on?.

(de aici)


De fapt, eu cred ca bloggingul asta si inseamna: Cu totii ne stim vietile, le-am tot vazut, la noi sau la altii. Dar .. povestirea… asta e cu totul altceva. Asta tine de harul fiecaruia. Oare lumea pe care ne-am zamislit-o de-a lungul vietii a fost o lume faina? Oare daca am repovesti-o ar iesi un film dragut? Pana una alta, ne-o repovestim zi de zi, si o comparam cu a altora in cititori, comentarii sau google rank.

Uneori cred ca rolul meu ar putea fi jucat de Tim Robbins sau Tom Hanks intr-o comedie romantica. Alteori, o drama sumbra cu Kevin Spacey sau Eduard Norton.
Azi filmul meu ar fi fost o comedie putintel neagra si absurda, cu Pierre Richard sau Adam Sandler. Dar despre asta voi povesti poate altadata.


Similar Posts:

4 Comments +

  1. corect, de John Cusack uitasem sa zic – mi-a placut mult in Serendipity; cat despre ingrasat, in 1408 era deja destul de dolofan..

Leave a Reply