Maine incepe Stuf Stock 2008

stuf Stock Vama Veche
Intre 14 si 16 august 2008 va avea loc a 6-a editie consecutiva a festivalului Stuf Stock, nicaieri altundeva decat la Vama Veche.

Am fost prezent la prima, a doua(cred), a treia si a cincea editie. Despre Stuf Stock Vama Veche am mai scris in trecut; e al naibii de trist cum s-a pierdut fiorul acela al inceputurilor, al revolutiei, al scopului nobil. Vama Veche nu a putut fi salvata decat partial, prin pastrarea libertatii de a sta cu cortul pe plaja. In rest progresul si evolutia si-au spus cuvantul.

StufStock a devenit asadar inca un festival de muzica; nu e grav ca si-a pierdut mesajul, pana la urma si muzica e un mesaj destul de ok. Iar anul asta pare chiar interesant:

Joi, 14 august
20:00 Crowfish
20:50 Konqistador
21:40 Survolaj
22:30 Apocalyptica
23:35 Air Traffic
00:25 The Amsterdams

Vineri, 15 august
20:00 Persona
20:50 Byron
21:40 ExNN
22:30 dEUS
23:35 Kultur Shock
00:40 Gerald Gradwohl Trio
01:30 The Pixels

Sambata, 16 august
20:00 The Others
20:50 Farfarello
21:40 Harry Tavitian
& Cserey Csaba
22:30 Jean-Luc Ponty
and His Band
23:45 Nguyên Lê
00:35 Kora Jazz Trio

Suna interesant, asa ca voi incerca sa ajung si eu o fuga. Daca gasesc loc de parcare.


Similar Posts:

6 Comments +

 1. sigur ai fost la eveniment? de ce scrii gresit chiar numele lui? se pare ca nu prea le ai cu fenomenul Vama veche, daca apar nume la Cleopatra Startan si alte bazaconii pe site-ul tau… si mai spui ca s-a pierudt fiorul… nu s-a pierdut nimic. oamenii s-au pierdut cu totul, unii, fraierii care asculta si scriu prostii, cei care vin la vama ca au auzit ca e mai ieftin si-i critica pe tinerii pletosi… lasa-te de scris despre Vama Veche

 2. “Cleopatra Stratan” nu “Startan”
  “s-a pierdut” nu “s-a pierudt”

  Nu am ajuns anul asta, si nu voi ajunge nici pe viitor data accesul la eveniment costa 75 lei/zi. Nu ma voi lasa de scris, nu pentru ca unul/una din miile de cititori imi cere asta. Sorry anda, dar ca sa imi dovedesti ca esti o adevarata vamaioata trebuie sa aduci argumente mai bune.

 3. Draga Alex, daca tu ceri cuiva sa iti aduca argumente mai bune pentru a fi o adevarata vamaioata, tu cum poti veni, cu ergumente de genul “accesul la aveniment costa 75 lei/zi” ?
  Pai asta nu demonstreaza decat ca esti unul dintre cei care prefera sa nu plateasca pentru un act artistic. Ori, printre multe altele, un “adevarat vamaiot” asta face. Isi plateste biletul la concert. Si nu pentru trupe pe care le cunoaste, ci pentru lucruri noi, lucruri de cautat si descoperit.

  Se pare ca nici tu nu esti un “adevarat vamaiot”. De fapt nu esti catusi de putin, desi expresia asta ma scoate din sarite.

  Pacat insa. Show-ul dEUS a fost excelent. Pentru mine, cea mai buna trupa live din 2008.

 4. ei, dar eu nu am zis niciodata ca as fi vamaiot..

  doar ca mi se par haioase cititoarele care se dau rotunde cu cat de pletoase sunt si pretind ca nimeni nu are dreptul sa scrie pe acelasi blog despre Vama Veche SI Cleopatra Stratan. eram foarte curios de ce se considera asemenea domnisoare probabil minore adevarate vamaioate

  tare sunt curios, in opinia voastra, a cititorilor: in afara de disponibilitatea de a plati sume mari de bani pentru a fi in trend si a nu rata concertul verii, ce alte caracteristici mai sunt necesare pentru a te putea numi “adevarat vamaiot” ?

Leave a Reply