Nu avem blogul saptamanii

Am promis, ma tin de cuvant si incerc sa anunt “blogul saptamanii“. Am vrut sa fac asta de o maniera usoara si frumoasa, folosind WordPress pentru a descoperi trackbackurile primite de acesta. Din pacate aflu ca WordPress imi listeaza trackbackurile amestecate printre comentarii, fara macar vreo diferentiere vizuala clara. In Akismet Spam, in schimb, ele sunt separate, fiecare cu pagina sa. Tampenie mare, stiu. Asta, si pluginul de Trackback Validation care lupta cat de cat si el impotriva spamului, fac sa nu pot folosi WordPress pentru a vedea cine se califica pentru concurs.

Trecem asadar la arma numarul doi, anume Technorati. Parca e mai simplu, dar trebuie sa am grija: pe mine ma intereseaza doar acele bloguri care au dat link in ultima saptamana catre ARTICOLELE mele si nu catre blogul meu. Intersectand multimea acestora cu cea a “Blogurilor care ma citesc” vom gasi blogurile participante in aceasta saptamana.

Bloguri cu linkuri catre articolele mele, din ultima saptamana(de fapt de la startul concursului, joia trecuta): cafeina.ro, sufla.ro, mariussescu.com. Multi altii au linkat catre alexbrie.net dar nu si catre vreunul din articolele publicate, deci nu se califica. Niciunul din cele trei bloguri sus-mentionate nu s-a inscris in blogroll-ul de “bloguri care ma citesc” si de fapt nu au blogroll. Deci pica si ele.

Sorry asadar, saptamana asta nu exista “blogul saptamanii”. Daca vreti sa participati la tragerea pentru saptamana viitoare, sau doar sa apareti in blogroll-ul “Blogurilor care ma citesc”, cititi amanuntele si discutiile de aici.


Similar Posts:

3 Comments +

  1. Ti-ai facut-o cu mana ta 🙂
    Sunt sigur ca nu se va supara nimeni pana la urma, multi sunt bucurosi ca se afla in blogroll; blogroll care inca nu este foarte stufos deci “sansele de vizita” sunt mai mari.

  2. Tare monser! Am link-uit catre articolul tau fara sa am habar de campania ta. 🙂 De citit te citesc ocazional prin feeder, nu m-am gandit sa te bag in blogroll. Nu bag bloguri mari in blogroll, ca n-au nevoie de promovarea mea.

    PS N-am priceput care-i treaba cu “..si de fapt nu au blogroll.” Poate te-ai uitat pe alaturi 🙂

  3. ma rog.. nu (ma) au in blogroll. deci nu intra in lista “blogurilor care ma citesc”, deci nu pot participa la tragerea saptamanala pentru extra promovare 🙁

    daca se schimba situatia, lasa te rog un semn in postul cu blogrollul

Leave a Reply