Blogul saptamanii 7-14 iulie – Cafeina.ro

Castigatorul pentru saptamana aceasta al titlului de Blog al saptamanii este Cafeina.ro ce va fi promovat cu full SEO juice(h1 si bold) in headerul blogului meu, pana la inceputul saptamanii viitoare. Daca doreste in schimb un banner 125×125 in sidebar, Stash este rugat sa imi dea un semn in formularul de contact.
Felicitari!

Detalii despre concurs:
Alex imi atragea atentia ca a mai trecut o saptamana si ar fi timpul sa anunt blogul saptamanii. Saptamana trecuta nu am avut nici un castigator; saptamana asta a fost mai productiva, se pare.

Va reamintesc regulile:

La extragerea pentru “Blogul saptamanii” participa doar “blogurile care ma citesc” si care au lasat cel putin un trackback catre articolele scrise de mine in saptamana respectiva.

Am relaxat regula si am acceptat in concurs si trackbackuri catre articole mai vechi. Ramane insa valabila conditia linkului catre un articol de pe blog(nu catre blog).
A doua conditie obligatorie era, va reamintesc, ca alexbrie.net sa figureze in blogrollul de pe pagina principala a blogurilor participante.

Pentru trackbackuri am folosit Technorati, intrucat WordPress nu mi le indica pe toate.

Am avut 4 candidati, cei listati aici: http://spreadsheets.google.com/pub?key=pDdwu6GMFeYaW8O0XrcK-eQ.


Am extras aleator folosind random.org numarul randului (row) pe care se afla linkul castigator. Asadar, un numar aleator intre 2 si 5. Va trebui sa ma credeti pe cuvant ca nu am trisat sau manipulat in vreun fel rezultatul.


Similar Posts:

1 Comment +

Leave a Reply