Tu stii ce mai fac Olimpicii tai?

Ca tot ne era rusine cu hotii si cersetorii ce ne fac reclama pe afara si ne bateam cu pumnii in piept ca “da’ de olimpici de ce nu ne intreaba nimeni?“, iata ca presa ne dovedeste ca nici cu olimpicii nu ne mai putem mandri. Ca in povestea acestui fost olimpic la informatica arestat pentru phishing, in cadrul unei bande organizate ce actiona in Italia.

Ce uita unii ziaristi este ca personalitatea si caracterul nu au nimic de a face cu IQ-ul. Poti fi om de incredere si de cuvant chiar si codas la invatatura, si viceversa. Haina nu face pe om, nici meseria, nici notele de la olimpiade. E drept ca sansele sunt mari ca un elev studios sa devina un adult cinstit si onorabil, dar ca oriunde in viata exista si exceptii. Cu atat mai mult cu cat, om mare devenind, lucrurile nu mai sunt mereu clare si cararile albe sau negre.

Pana la urma viata e plina de carari, de anturaje, de tentatii, de decizii. Oricine poate gresi, oricine poate fi corupt intr-o masura mai mica sau mai mare. Conteaza totusi sa ai taria sa te ridici si sa o iei pe calea cea buna.


Similar Posts:

3 Comments +

  1. Ştii care e chestia? Hoţia pe net nu e văzută de tineri drept hoţie în adevăratul sens al cuvântului. Li se pare doar o modalitate simplă de a câştiga bani.

  2. Cred ca mai este si un alt aspect al problemei. Nu este o scuza ptc nu exista scuze. Doar un aspect. Majoritatea oamenilor din Romania isi inchipuie ca occidentalii (de cele mai multe ori victimele hackerilor) sunt oameni fara probleme care nu stiu ce sa mai faca cu banii. Ceea ce este gresit. De exemplu in ultimul timp in UK o gramada de oameni isi pierd casele ptc nu isi mai permit ratele. Este jalnic. Dar chestile astea nu isi prea fac loc in buletinele de stiri din RO.

Leave a Reply