Booq – final de campanie; concluzii Python XM

Se implinesc 30 de zile de la lansarea campaniei Booq pe bloguri. Despre Booq am mai scris odata la lansarea acesteia, si apoi cu un review la cateva zile dupa inceputul ei.

V-am promis(iar Dan, initiatorul campaniei, mi-o reaminteste) ca vin cu ceva concluzii asupra rucasacului Booq Python XM pe care l-am primit. Iata-le:

 1. Sunt multumit de el. Isi face treaba cu bine. Incap in el destule chestii, mai mult decat suficient pentru nevoile obisnuite.
 2. Nu il folosesc mereu; atunci cand am nevoie de ceva mic si flexibil, mi s-a intamplat sa insfac din debara rucsacul Patrol.
 3. L-am comparat pe viu cu un Boa 3M cu un Boa XM si cu un Mamba Pack albastru. Daca eleganta are intaietate pentru tine, as sugera Boa XM. Daca preferi un compromis intre eleganta si capacitate, Boa 3 pare o solutie acceptabila. Daca, asemeni mie, pui pe primul rand capacitatea si rezistenta, atunci Python mi se pare in continuare o alegere inteleapta.
 4. Singurul sau defect – este un rucsac Mare.
  Se pare insa ca nu este vina modelului, ci e o caracteristica generala produselor Booq; astazi am vazut rucsacul Mamba pe care l-a primit Andressa, si am ramas socat – Mamba e aproape la fel de voluminos ca si Python.
 5. Mini concluzie – l-as lua cu mine oriunde? NU. Python XM nu este un rucsac de luat peste tot; prefer sa nu-l am cu mine intr-un metrou aglomerat, dar merge absolut ok pe scaunul din dreapta al masinii. Il vreau cu mine atunci cand prioritatea este sa imi tin laptopul intr-un loc sigur, rezistent si incapator.
 6. Nu in ultimul rand, apropo de puterea blogurilor, am aflat cu mare satisfactie ca prima comanda pentru un rucsac marca Booq a fost facuta de un cititor al blogului meu – alexbrie.net. Sper ca este multumit de alegere si ii astept opinia in comentarii.

Bun, deci.. unde se pozitioneaza Booq?
Booq este un brand puternic; as zice(neinformat, desigur) ca se poate bate cu Samsonite la capitolul rezistenta si fiabilitate(pana la urma se lauda ca contine derivate din Kevlar si nylon balistic); designul este cool, modern dar totodata elegant; singurul minus este marimea – mi-ar placea (si as cumpara, chiar daca costa 430 lei) o geanta cu designul lui Mamba dar mai .. slim, mai usoara si mult mai mica, cat pentru un 13 inci.

Inchei aceste concluzii mentionandu-va o promotie Booq – cei care vor achizitiona in saptamana 23-29 iunie o geanta booq dintr-unul din magazinele partenere vor avea un discount de 5% daca specifica codul “alexbrie“. Sper sa va ajute, in caz ca vreti o locuinta de vacanta pentru laptopul vostru.


Similar Posts:

3 Comments +

 1. Mi-am comandat un Boa 3M afland de rucsacii Booq de pe blogul tau. Am fost si primul din .ro
  Pentru ca de pe 1 iunie am plecat in vacanta, l-am comandat (si prin bunavointa lui Dani l-am si primit) chiar inainte de a incepe comercializarea lor in Romania.
  Parerea mea: e un rucsac bun, de calitate, mult mai bun pentru a-mi cara Dell-ul de 15.4´´ decat geanta cu care a venit. Indiferent cat de mult il incarci sta foarte bine in spate, e foarte bine echilibrat, are multe compartimente, materialele sunt de calitate si (foarte important) pretul din .ro e la fel cu cel din Europa de Vest.

Leave a Reply