Trivia de la Eliberatica 2008 ziua 1

1. stau langa Bogdan Manolea care este amuzat de procesul intentat lui de tipul ala care nu e spammer. zice ca nu are nici un motiv sa fie speriat, legea e de partea lui; respectivul asa zis avocat stie si el ca nu are vreo sansa. daca nu stie, inseamna ca nu prea stie legea.
2. mi-am cumparat vreo 2 carti de la OReilly care au un stand aici. scumpe, sper sa nu regret apoi. nu a mers platit cu cardul Visa Electron(plata se facea in lire in UK); noroc ca am gasit si cardul mondo la mine
3. tot la un stand, de data asta al SNS, l-am salutat pe Dragos Manac si am primit un tricou si o cana cu red hat
4. la un alt stand, al cramelor Halewood, am degustat 2 vinuri albe de prahova valley dintre care recomand calduros tamaioasa. o discutie interesanta cu reprezentantul producatorului, care m-a invatat putin sa degust vinurile si din seretele meseriei; tot el mi-a zis ca au avut cea m buna tamaioasa din Romania anul trecut (4000 de sticle)
5. il caut din ochi pe filip cte dar nu il vad; nici pe aspinei
6. am scapat de 3 ori pe jos iphone-ul. inca rezista, dar sunt speriat rau.
7. doar din windows am reusit sa ma conectez la wifi. e prima data cand mac osx nu ma poate conecta la wifi, desi iphone-ul nu are probleme deloc cu asta.
8. am baut o cafea cu Dragos Novac si Andreea Maier; Dragos m-a tras de limba despre Miam.ro si i-am zis adevarul – ca nu am gasit programatori care sa ma ajute si, desi am proiectul “aproape” gata(70%) nu ii pot da drumul deloc in felul asta; mai stau si la nevoie il voi reimplementa, altfel pozitionat. Tot el m-a certat in legatura cu iRead – ca nu am un model de business despre el. I-am marturisit ca nu sunt un business man, ceea ce fac eu este sa implementez relativ repede chestii care ma pasioneaza; prin urmare iRead va deveni un hub de mini aplicatii pentru bloggeri; nu intentionez, deocamdata, sa il monetizez. Desigur, cu timpul vom vedea ce si cum.

Despre ce s-a vorbit la eLiberatica voi reveni intr-un alt post mai “oficial”. Despre trivia voi reveni in acest articol.


Similar Posts:

10 Comments +

  1. Cred ca a fost un hit cartea de RegExp. Si da, preturile au fost destul de mici, cartile erau in general intre 60 si 80 de RON. Chiar sub cele vandute de Teora.

    Interesant era ca imediat langa O’Reilly era un stand Byblos.

Leave a Reply