Pauza Publicitara

Unii dintre voi se intreaba de ce am publicitate pe blog. Ce este cu bannerul de sus, ce e cu ala din sidebar si ce e cu linkurile de la sfarsitul posturilor. Nu in ultimul rand, ce e cu adsense-ul de la acelasi sfarsit al posturilor.

Le iau in ordine pseudo-aleatoare:

1. bannerul din sidebar, ca si linkurile de la sfarsitul posturilor, fac parte din campania blogvertising initiata de Ionut Oprea. Aproape uitasem de campanie, si ce e drept nici nu citisem continutul acesteia la momentul “inscrierii”. Habar n’aveam, prin urmare, ca ma inhamam nu doar la punerea unui banner in sidebar, ci si a unor linkuri la sfarsit de post si, mai mult, a unor articole cu tema data. Cam multe cerinte, si parca nu as avea chef sa le respect pe toate dar, deh, asta e, macar Cercetasii Romaniei cica vor face chestii interesante cu banii castigati.

2. Adsense-ul de la sfarsitul posturilor plateste cam o bere pe saptamana. Cum sunt mereu amator de bere(sau de cam orice alte bauturi alcoolice, cu exceptia celor derivate din anise/anason), nu pot refuza aceasta oportunitate.

3. Bannerul de sus face parte dintr-o campanie publicitara initiata de acelasi Ionut Oprea, in cadrul noii sale aventuri, Blog Agency. Cu Ionut nu am baut inca bere, dar am schimbat cateva vorbe pe viu(erau din categoria “salut, da te stiu, frumos tricou”) si putin mai multe pe messenger(din categoria “ti-am recunoscut nickul” 🙂 ). Sa fie intr-un ceas bun, pentru noi toti.

In incheierea acestei pauze publicitare, anunt pe toti cei care vor sa adauge publicitate pe blogul/blogurile mele ca oportunitatea exista, detaliile si pretul trebuie discutate. Si daca cititorii mei fideli sunt dezamagiti, ii anunt ca planuiesc articole mai interesante, mai faine si poate mai putin plicticoase, si ii invit sa ma citeasca (si) prin RSS, sau sa ma injure in comentarii.


Aer conditionat


Similar Posts:

Leave a Reply +

Leave a Reply