Lumea e mica..

Sambata am fost la nunta unui bun prieten, Andrei. (Casa de piatra, Andrei si Madalina!)

Dar nu despre nunta vreau sa povestesc, ci despre altceva: m-am reintalnit cu fosti colegi de Ecole Polytechnique sau de camin (“La Pacaterie“- cea de aici), cu care am si iesit, aseara, la un restaurant bucurestean. Din vorba in vorba, discutand de “cum sa devii milionar”, amicul meu italian imi povesteste despre un student din acelasi camin, care in timpul liber a facut un site web…; Joaquin il chema pe baiat, Panoramio il chema pe site, si au fost cumparati recent de Google pe cateva milioane de dolari(dupa ce au refuzat oferte de 1, 2 sau 3 milioane, s-au lasat intr-un final convinsi…).

Morala povestii: in timp ce unii blogau despre viata din caminele frantuzesti, la nici 50 de metri altii incepeau sa devina milionari. Lumea e mica intr-adevar.

PS. si autorii VLC sunt tot studenti francezi. Ce e VLC? Doar cel mai bun player video de mac si nu numai…


Similar Posts:

1 Comment +

  1. Diferenta intre un blog si un sit non-blog este ca al doilea poate avea leverage care de multe ori se transforma in (multi) bani.

    Eu nu am blog si nici nu cred ca voi avea prea curand — in principal din lipsa de timp, am prea multe de facut pentru siturile pe care le dezvolt 🙂

Leave a Reply