Unde sa fac revul?

Partea misto in a avea un blog cat de cat citit este ca va pot trage de limba. Cam cum faceam in liceu sau facultate, cand urlam tare in clasa: “care stie cum se rezolva…?” ; sau si mai bine, “cine-mi da si mie sa copiez tema la …

In ultima vreme v-am intrebat de unde sa-mi iau crocsi si am primit raspunsuri foarte misto, prompte si utile. V-am mai intrebat de unde fac rost de doua carti si de asemenea am primit, prin mail, raspunsuri mai mult decat utile πŸ˜€ (mersi din nou).

Acu incerc din nou marea cu sarea: vreau sa fac revul 2007-2008 cu prietena, intr-o statiune de ski CU ZAPADA, un sejur de 6-7 zile. Faptul ca vreau sa fie CU ZAPADA indica ca as vrea pe undeva prin Alpi sau alti munti inalti(Austria, Franta, Italia, Elvetia..). As mai vrea si cat mai ieftin cu putinta: transport din Romania+cazare+inchiriat echipament+abonament teleschiuri sa coste cat mai putin de persoana.

Ia spuneti: Ati facut revul la schi pe afara pana acum? Unde, prin ce agentie, cat a costat? Cunoasteti ceva oferte interesante?

Inutil sa mai zic ca multumesc din inima celor ce vor raspunde… πŸ˜€


Similar Posts:

8 Comments +

  1. E cam devreme dar de pe acum pot sa-ti dau un sfat: evita statiunile mari gen St. Anton, Zermatt, St. Moritz, Chamonix etc. Sunt sute de statiuni mai mici “off the beaten path” atat in Austria cat si in Elevetia, foarte convenabile si de multe ori nu foarte departe de statiunile mari. De asemenea merita sa incerci si Slovenia sau Italia (Valle D’Aosta, la sud de Zermatt). In plus, cred ca ai iesi mai ieftin daca ai evita agentiile si te-ai ocupa singur, mergand direct la sursa, mai ales daca vrei sa mergi cu masina proprie.

  2. Va recomand Maramuresul Istoric pe Valea Izei…petria dacilor liberi un loc mirific…merita pe bune…www.valea-izei.ro

  3. Va recomand Maramuresul Istoric pe Valea Izei…patria dacilor liberi un loc mirific…merita pe bune…www.valea-izei.ro

Leave a Reply