Job in Publicitate?

Stiu ca multi bloggeri romani lucreaza in publicitate, deci exista sanse ca acest mesaj sa ajunga la cine trebuie: o prietena studenta la ASE – Finante Banci an terminal cauta un job part time(poate deveni full-time pe viitor) in media, advertising, publicitate. Fara experienta de munca, fara mari pretentii financiare, dar cu motivare, dorinta de a invata, etc…

Hei, toti trebuie sa incepem de undeva, nu? Daca aveti vreo idee de post, dati-mi un email si voi face legatura.


Similar Posts:

5 Comments +

 1. Nu o lasa sa isi distruga nervii asa de tanara, inca ne-iesita de pe bancile scolii. In publicitate va intra in contact cu asa neste specii de oameni..sunt si buni si rai, dar daca e o sensibila nu are ce cauta intre rechini..nu inca. Daca vrea sa se “antreneze” cauta-i un job pe iqads, caci sunt joburi. insa ecoute moi..nu lasa fata in gura rechinilor asa de tanara, fragila si delicata. E un job de 24 din 24, 7 zile din 7. trust me. I’m old..Pup! Shoturi?! ceva, macar o bere?! Is datoare! De joi sunt mai libera cu munca, miercuri filmez. Musai sa ne vedem!

 2. Ce faci, Alex? Dai anunt de cerere de angajare pentru cineva? :)) Farasa dai nume
  Ai vrea ca oamenii sa raspunda serios la asta?!
  Adica
  1. Sa raspunda cu “sa-mi trimita un cv la adresa..”
  2. Sa iti spuna sobri sa isi puna cv-ul pe site-uri specializate,
  3. Sa iti spuna sa trimita cv-uri direct la agentii si sa astepte sa o caute,
  4. Sa iti spuna sa incerce sa faca practica pentru ca are sanse sa fie angajata dupa aia.

  Nu sunt evidente lucrurile astea? Ce vrei sa raspundem? Nu stim nici cum o cheama, nici ce stie sa faca. Sti mca a terminat ASE. Cate sute sau mii au mai terminat ASE anul asta? Ce oferta sa gaseasca asa?

  Incerc sa explic – poate cu prea multe detalii – de ce cred ca anuntul tau e ca nuca-n perete si nu poate rezolva problema.

 3. Andressa, ai dreptate tu ca anuntul e o nuca in perete, dar stiam asta deja. Intentia acestui mic anunt a fost insa clara de la inceput: daca firma unde lucrezi angajeaza entry-level in domeniul specificat, stiu pe cineva care ar fi interesat si dornic sa trimita un cv prin email. Dar nu voi publica pe blog cv-ul oamenilor, ca internetul are memorie lunga, si asta uneori nu e bine.
  Deja persoana respectiva mi-a multumit pentru comentariul lasat de Mihaela si sfaturile sale prietenesti sau pontul cu iqads, despre care nu stiam nici eu.

 4. Alex,
  am scris atunci comentariul foarte grabita si imi dau seama ca am fost dura. Obiectivul meu nu era sa te cert (!) desigur, ci sa spun ca eu cred ca sunt atat de multi “no-names” proaspat absolventi care isi doresc ce isi doresc si ea incat nu e eficient sa dea un anunt de disponibilitate. Pentru ca firmele unde vrea sa ea sa lucreze primesc zeci, sute de CV-uri.

  Eu i-as sugera deci sa faca un stagiu pe undeva – sa incerce mentorship (banner pe blogul meu) – si sa isi dovedeasca abilitatile. Apoi va primi si o oferta. 🙂

Leave a Reply