Inapoi de la mare

Am fost la mare! Ura! Ma temeam ca trece anul fara sa fac si eu baie in apa sarat-dulceaga a marii negre-murdare. Dar, chiar si pentru un weekend, am ajuns la mare. Jobul meu, desi relaxant, banos si toate alte alea, are un mare bug: taman in zilele astea de august, cand as freca-o cu placere la umbra unei umbrelute de pe plaja, ei bine taman in zilele astea sefii si coworkerii s-au trezit sa fie workaholici, sa faca releasuri dupa releasuri si, pe scurt, sa-mi taie mie visele de lancezeala estivala. Damn it!

Pentru cei care mi-au simtit lipsa la berea bloggerilor de sambata seara, sorry, fie si un weekend la mare e mai bun decat nimic, asa ca .. asta e… data viitoare cu placere(daca nu oi pleca, din nou, pentru un weekend, la mare).

Si un pont celor care vor sa evite nebunia de trafic dintre Constanta si Mangalia: la intoarcere, am folosit noi GPS-ul lui Dorin si sfaturile lui Sergiu pentru un shortcut de zile mari: Mangalia-NegruVoda, Albesti, Negresti, Medgidia. Drum liber-liber, 90 la ora pe dealuri dobrogene mioritic-ondulate, sate pitoresti care ma indemnau sa visez: cand oi castiga eu potul ala mare la Loto, imi cumpar satul meu: birt sa aiba. 😀

PS. fost-am in Vama, unde am contribuit si eu la curatenie si am tot strans gunoaie de pe plaja. Trag sperante ca si altii s-au lasat motivati de gestul meu simplu. Dar despre gunoaie, mizerie si alte alea, voi mai scrie eu cand fac o pauza de la lucru. Acum ma apuc de tras 🙁


Similar Posts:

2 Comments +

  1. De acord cu tine, Alex … ti se rupe inima vazind gunoiul imprastiat peste tot.

    Dupa multi, multi, multi ani de zile m-am intors anul asta pe cararile Bucegilor, de data asta cu copiii. De la Babele la Cruce, bidoane de apa si can-uri de bere (goale, bineinteles) cite vrei. La intoarcere, am strins 4 pungi de gunoi … si tare am fi vrut sa avem (sau sa gasim la alti turisti) mai multe pungi.

    P.S. Pe Sfinx se suiau multi ca sa-si faca poze (caci, deh!, este monument national, al nostru al tuturor, nu … ?) M-am grabit sa-l arat copiilor, caci nu stii cit timp va mai fi intr-o singura bucata.

Leave a Reply