Weeds

Va amintiti ca pomeneam serialele la care m-am mai uitat. Ei bine, pentru cei pe care pauzele estivale i-au lasat in criza de seriale (South Park, Prison Break, Heroes, Lost), iata recomandarea mea:

Weeds

Recomandat de Cezar (care si-a mutat blogul de pe blogspot pe diacrino.net), Weeds are ceva din farmecul dialogurilor lui Gillmore Girls, comedia de suburbie din Desperate Housewives, dar si umorul si actiunea intrinseci povestii: vaduva mama a doi copii se apuca sa vanda marihuana nevestelor din suburbia Agrestic ca sa poata plati rate, ipoteci, taxe si alte nebunii financiare. Personajele sunt geniale, in special eroina noastra ce are un zambet dezarmant pe cand se chinuie sa tina sub control familia, prietenii si dealerii concurenti. V-am mai zis ca e o comedie dragalasa? Daca seria 1 nu v-a convins, seria 2 o va face.

Enjoy!


Similar Posts:

5 Comments +

 1. poți încerca și “Jericho” cînd te plictisești: e ceva de genul “cum supraviețuim apocalipsa“ sau pentru amatorii de antichități “Rome”!

 2. azi am citit pe wikipedia ca a luat globul de aur la cel m bun serial de comedie in 2006 si 2007. si tot azi am terminat de vazut seria 2.
  asa ca acu astept sa inceapa seria 3.. prin august 🙁

 3. Daca nu ai vazut ar trebui sa incerci Rome – are doar 2 serii si nu va mai aparea si o a 3-a.

  La fel Carnivale – one of my favorites, tot 2 serii si din pacate nu s-a mai continuat din cauza costurilor ridicate 🙁

  Si cel mai important care inca se filmeaza: Grey’s Anatomy, my current favorite alaturi de LOST.
  Am vazut si The lost room care a fost f misto si l-am recomandat mai departe avand si feedback aici ( http://mypoofyobsessions.blogspot.com/2007/03/lost-room.html ).

Leave a Reply