Vodafone Passport este o mare TEAPA

Tocmai am primit factura Vodafone pe luna asta. Imi activasem Vodafone Passport din accident – dorisem doar sa activez  roamingul, ca sa pot folosi mobilul in cele 5 zile petrecute la Paris.

Deci, revenind la Vodafone Passport – 9 minute apeluri efectuate = 14 USD. 9 minute apeluri primite, 5 USD.

Carevasazica m vorbit in medie cu 1,6 USD minutul. De la nici 60 de centi minutul de roaming, parca este o diferenta.  Cunoscatorii vor zice ca Vodafone Passport devine ok cand vorbesti mai mult, etc. Ei, mie mi se pare o mare tzeapa luata. Acum ma chinui sa-l dezactivez. Sa speram ca reusesc…


Similar Posts:

18 Comments +

 1. De fiecare dată când am fost afară n-am activat passportul, doar roamingul, nu știu cum se face că ies mai ieftin decât ceilalți care merg cu mine și au passport activat 🙂

 2. Ai avut apeluri prea scurte, max. 2 minute si ai ajuns la sumele alea…

  Oricum, de la 31 iulie ar trebui sa se schimbe multe, numai ca, atentie, nu se va trece AUTOMAT la noile tarife aprobate de UE, trebuie sa ceri tu asta la Vodafone sau la operatorul tau…

 3. Explicatia principala ar fi ca avut apeluri prea scurte, de cate un minutel si atunci se intelege pretul …

  Cea de-a doua ar fi ca nu foloseai reteaua lor partenera din Franta …si anume SFR

 4. suni la *222, sau vorbesti cu vreo pila din interior. D-asta n-am 😉

  si ca tu te-ai patzit, bravo, sa-mi dezactivez si eu passportul ca sa nu raman fara credit in mod ciudat 😉

 5. Mersi de ponturi, incerc acum sa scap de el, nu de alta dar iar plec pe alte meleaguri saptamana asta si categoric nu mai vreau sa platesc atata…

 6. sunteti niste fraieri totzi k habar n-avetzi de tarife! cu passport platesti 0.75e taxa de conectare+tariful pe min din tara si cand esti sunat platesti 0.75e la fiecare 10min primite! fraierilor,mai interesatzi-va!!!!

 7. tot vodafone-ul este o mare teapa…ca tot mi-ai amintit,peste 5 minute renunt la ambele abonamente ( voce si date ):)

  Daca vrei sa colaboram,eu sunt flash developer.

 8. vodafone,, este cea mai mare prostie .am trecit deja in alta retea si este f bine………asa ca nu ami stati pe ganduri.

 9. Pentru cine nu s-a interesat exact care e toata chestia misto la passport e normal sa aba ce comenta. Cu passport-ul activat, daca esti sunat vei plati 0,893 in tarile uniunii europene la fiecare 10 minute si 2,142 in japonia, noua zeelanda si australia tot pentru 10 minute. Pe parcursul celor 10 minute nu mai platiti nimic, ci este taxat doar cel care va suna. Daca vreti toate detaliile: http://www.vodafone.ro/personal/servicii/roaming/vodafone-passport/operatori-si-tarife.html, http://www.vodafone.ro/business/servicii/roaming/vodafone-passport/

 10. Tzeapa e atunci cand ti se promite ceva si ti se da altceva sau nimic. Cand nu te documentezi si pe urma esti taxat nu e tzeapa, e greseala ta.
  Daca iei o masina pe benzina si bagi motorina nu e vina producatorului ca tu iti pierzi garantia si ca trebuie sa platesti reparatiile.
  Passport e ok daca vorbesti un minim de aproximativ 3-4 minute (in functie de tarifele pe care le ai in tara). Daca ai un cont de Business e de ajuns sa vorbesti 1-2 minute pentru a fi mai avantajos. Poti sa iti faci singur calculele.
  Din pacate nu intotdeauna avem curiozitatea sa si citim cum se foloseste un produs si o mai ‘furam’. Dar nu poti sa spui ca e de vina operatorul.
  Eu am fost si la Orange, iar acum sunt la Vodafone. In principiu fiecare au si bune si rele, conteaza in ce retea vorbesti mai mult si ce alte servicii folosesti (internet mobil, telefonie fix etc.).
  Pentru mine este foarte avantajos Passport cand plec din tara pentru ca vorbesc cam 4-5 minute pe apel, iar cand sunt sunat din Romania sub 10 minute.
  PS: In SFR actionar majoritar este Vodafone si ar trebui sa fie selectata automat ca retea in Franta. Daca nu merge asa alegi reteaua manual.

 11. TEAPA VODAFONE
  E COPIE DUPA MAIL CARE A FOST TRIMIS DE MINE LA VODAFONE:Am fost ieri 26.02.09 la cosmote sa imi fac abonament si “surpriza”,nu pot sa imi fac caci am datorie la vodafone de acum 4 ani 3,28 lei,pt care nu am primit nici o factura sau instintare sau telefon din care sa reiese acest lucru.Eu duminica seara plec in germania si stau 30 zile.(nu pot astepta 5 zile sa imi fac un amarat de abonament findca asa vrea vodafone)
  1.Cum era sa platesc daca nu stiam ca am datorie?(un consultant de la dumneavoastra imi zice ca trebuia sa intreb la vodafone,pai eu umblu peste tot sa intreb daca am ceva datorii?
  2.Imi da consultantu numaru de client 232746435 si zice “mergi la dealer vodafone si poti plati cu acest numar”asta a fost ieri 26.02.09,merg la dealer si imi spune ca nu se poate plati decat cu factura.(timp si bani pierduti)
  3.Sun azi 27.02.09 si explic ce si cum si imi zice (Aaaaaaaa, atunci mergi la banca cu numaru asta de client si platesti),merg la banca si ‘surpriza’ nu pot plati fara numarul facturi .(timp si bani pierduti)
  4.Sun tot azi si imi raspunde doamna sau domnisoara MIRELA BOTOROGEANU,dupa ce explic ce si cum imi zice (cu datele ce iti dau eu sigur poti sa platesti,mai spune ca pt suma asta mica nu sa trimis instintare sau factura,e prea mica suma)imi da in plus numaru facturi cnx78800943,iam spus ca daca nu e in ordine o sun.
  Merg la banci si iarasi surpriza nu pot plati ca nu am data emiteri facturi.(timp si bani pierduti)
  5.O sun pe doamna MIRELA BOTOROGEANU,ai spun ca datele nu sunt complete (imi spune ca imi scade datoria din oficiu,dar dureaza 5 zile pana apare si la cosmote).
  Uite asa am pierdut cel putin 6 ore pe convorbiri si umblat,timp ierdut,bani pierduti(am acte doveditoare ca castig 290 lei zi)(sunt administrator la o firma)/
  Intrebarii:
  1.De ce nu sa trimis factura si sau instintare?
  2.De ce nu sa scazut de acum 4ani din oficiu?(nu dupa ce ma puneti pe drumuri)
  3.De ce tineti oameni incompetenti?
  4.Cine imi plateste mie timpul pierdut?
  Concluzi:Firma vodafone e o firma cu multi clienti in cat isi permite sa fie nesimtita(acestea sunt acte de nesimtire si de nepasare)
  Am sunat la oficiul pentru protectia consumatorului mia spus sa le trimit plangerea facuta impreuna cu numarul de inregistrare(astept sa imi dati numar de inregistrare)
  M-iam sunat avocatul sa va actionez in instanta(pe baza faptului ca m-am facut de rusine si am pierdut timp si bani m-am gandit sa va cer in instanta binenteles daune de 10000 euro)
  Astept sa imi dati numar de inregistrare spre a-mi servi la protectia consumatorului.Multumesc

 12. Ma bucur ca acest domn agramat castiga 290ron/zi.Probabil ca daca ar fi stiut si cand se foloseste cratima sau cand se scrie cu 2 ” i” ar fi avut un salariu dublu…

Leave a Reply