Nelimitat inseamna 2GB

Tocmai ce am vazut la tv reclama de la Orange cu Internet Nelimitat. Si Radu Ionescu a scris ceva similar mai demult, despre Connex care oferea internet nelimitat dar limitat la 1GB.

Orange e mai  darnic. Ofera internet nelimitat cu 20 EUR, dar in limita a 2(respectiv 4) Giga. Daca vrei internet nelimitat peste limita de 2GB, se va plati automat cate 5EUR/500MB.

Tehnic, oferta e ok. Moral, este infecta. Ar trebui amendate sau date in judecata toate firmele ale caror slogane de marketing atenteaza la IQ-ul clientilor. Reclama mincinoasa trebuie pedepsita.

Nelimitat inseamna NELIMITAT si gata. Nu te tine muschiul sa dai internet cu trafic NELIMITAT? Nu ai decat sa-ti numesti oferta “Internet Urias”, sau “Internet cat cuprinde”, etc


Similar Posts:

5 Comments +

 1. și operatorul meu de cablu îmi oferă un “flatrate“ de genul pînă în 50GB e ok, de la 50 în sus îți tăiem 50% din viteza de transfer pentru fiecare 5GB adiționali… dar oricum “flatrate“ cu limita de 1GB sau 2GB e penibil!

 2. Am auzit aseara la televizor reclama. Am zis ca nu am auzit eu bine, ca eram in alta camera. Chiar voiam sa ma interesez: “Cum, internet nelimitat de la Orange?”. 🙂

  Heh, alta tzapa…

 3. Sa sunam la CNA ):- Au mai fost cazuri in care CNA a obligat fie la refacerea reclamei, fie la scoaterea ei de pe sticla.

  Macar pe TV este un organism de reglementare.

 4. Si moral si tehnic oferta e ok, pentru ca poti avea internet nelimitat incepand cu 20 de euro. Cand zice “de la” sau “incepand cu” nu inseamna ca atat platesti pentru nelimitat. Poti sta cat vrei, dar incepi de la 20 de euro.

  Nu cred ca ar trebui ca CNA-ul sa intervina pentru a scoate reclama. Cred ca mai degraba ar trebui mai multa minte celor care apeleaza la astfel de servicii.

  Un om care foloseste serviciile astea nu e atat de prost incat sa creada asa ceva, iar inainte de a cumpara serviciul cred ca se informeaza cu exactitate. Internetul mobil nu e pentru cei care nu si-au luat macar o data o teapa 😉

Leave a Reply