De-ale zilei…

mult prea tare comic pe xkcd.com

In alta ordine de idei, am reusit sa bag clicknet la Busteni(acum pot bloga si lucra si in zilele cand vin la munte). Wifi blogging, baby! (PS. viteza netului e ok, din pacate nu si cea a personalului Romtelecom – a durat fix o luna de cand am facut cererea si pana azi cand am reusit sa-l fac sa mearga…)

In cu totul alta ordine de idei, vad ca cei de la Ghelir.ro vand azi un LCD de 22 de inci cu 7 milioane – mai putin decat cele 9 milioane cu care mi l-am luat eu pe al meu…


Similar Posts:

4 Comments +

  1. au fost ceva probleme sa-l faci sa mearga cu macul? ma intereseaza fiindca soacra-mea vrea si-a facut contract cu clicknet si are un mac acasa, iar pe pagina romtelecomului scrie ceva referitor la utilizatorii altor sisteme de operare decit windows sa sune la un numar de telefon pentru detalii. in mod normal nu ma astept la probleme fiindca macul va fi conectat prin ethernet la modem dar mie frica sa nu foloseasca si clicknetul ceva program de autorizare ce functioneaza doar sub windows…

  2. eu am cumparat ruterul wireless de la ei – vine cu un program de instalare windows-only pe cd, care configureaza primar ruterul. Am facut asta din VMWare.
    o data instalat din vmware, nu am mai avut probleme – ruterul poate acum fi configurat si dintr-o interfata web, practic nu mai am nevoie de windows.

  3. si nu au routerele/modemurile astora optiunea de a le configura folosind un webbrowser de la inceput?

Leave a Reply