diverse linkuri si Neogen ma seaca

De pe Techcrunch aflu ca se va tine campionatul mondial de Rock Paper Scissors.

Lumea urla de cateva zile ca Google face Google Street View – poze cu adresele caselor din marile orase. Francezii care folosesc Pages Jaunes casca plictisiti – ei au asa ceva de demulticel… (mergeti la http://www.pagesjaunes.fr/pj.cgi?lang=en , alegeti in stanga paris la orase si navigati pe harta pana la zona care va intereseaza…)

Ah, si inca ceva – nu stiu de cand, dar cei de la Neogen m-au pus pe lista de mail care primeste comunicate de PR. Madarfacarilor, pe bune, detest cam tot ce tine de Neogen, si asta din nici un alt motiv decat ca faceti spam. Nu-mi amintesc sa fi acceptat sa primesc comunicate de presa de la voi, si sa nu va imaginati ca veti avea parte de vreun link love de la mine.  Vad ca Cristian Manafu ii ia in schimb in serios si le publica gangurelile. Nu il stiu pe Catalin Fusu si poate e un tip cool. Dar nu imi plac spamerii, si sigur e spam cata vreme nimeni nu ma intreaba de binete ci imi trimite comunicate de PR pe gmail, si pe yahoo newslettere de la care nu ma pot dezabona cata vreme sunt user Neogen. Anyway.

O zi de frecat menta obisnuita. Si nu reusesc sa trec de nivelul 10 la Gladiator la Boxhead-More Boxes…


Similar Posts:

3 Comments +

  1. Fondul de investitii Tiger Global Management impreuna cu un fond de investitii olandez, au achizitionat un pachet minoritar de actiuni la Neogen, care are site-ul bestjobs.ro, si o participatie la eJobs Group SRL, care detine site-ul e-jobs.ro, intr-o tranzactie totala de 10 milioane de euro, a anuntat astazi casa de avocatura Biris Goran, care a asistat fondul in tranzactie.

    S-ar parea ca spinarea tuturor baietii au facut bani .. ar trebui sa ne faca la toti cinste nu-i asa?

Leave a Reply