Voteaza, si Voteaza NU!

Motto: Nimeni nu e mai presus de lege, decat cei 322 si sponsorii lor.

Nu am mai scris despre votare, dar acum e momentul mai mult ca oricand sa o fac.
De cand cu inceputul campaniei re-electorale toata lumea a inceput sa-si dea cu pareri pro sau contra lui Basescu. Sincer, acum o luna nu credeam ca voi intalni oameni lucizi si necorupti care sa doreasca sa voteze “DA” demiterii. Am intalnit si m-a socat.

Antipatiile personale impotriva lui Basescu sunt irelevante acum, oameni buni.
Faptul ca Basescu este sau nu un presedinte bun este irelevant.
Faptul ca a zis ca isi da demisia si nu o mai face este irelevant.
Faptul ca are camasa scumpa in pozele presarate prin oras este irelevant.

Ce conteaza este altceva: acum nici o luna de zile 322 de parlamentari au devenit mai presus de constitutie, de curtea constitutionala si de popor.

Daca il urasti pe Basescu si crezi ca nu e un presedinte bun, a vota la referendum impotriva lui inseama NIMIC ALTCEVA decat ca ESTI DE ACORD ca a a incalcat FLAGRANT constitutia.

Indiferent de ce gusturi, simpatii sau antipatii politice ai, nu din cauza lor vei vota la referendum.
Crezi ca Basescu a incalcat flagrant constitutia sau NU?
A vota DA din orice alt motiv te situeaza EXACT LA ACELASI NIVEL cu cei 322 din parlament. Ca si ei, te amagesti singur daca zici ca ai dreptate. Spre deosebire de ei, nu ai nimic de castigat, nu ai bani de la vreun Patriciu, Vantu sau Voiculescu in conturi.

Deci, frate, potoleste-te si nu ma lua pe mine cu dume gen – las ca si Basescu e rau, si-o trage cu Udrea, a furat flota sau alte prostii.
Daca votezi DA fa-o nu pentru ca esti prost si il preferi pe Vodcaroiu; fa-o doar daca esti convins ca Basescu a incalcat constitutia.

Uita-te la TV, citeste ziare(eu nu o fac). Vezi si tu daca coalitia monstruoasa a reusit sa aduca probe in aceasta privinta care sa te convinga pe tine mai mult decat pe Curtea Constitutionala.

NU?

Atunci Parlamentul este cel care a incalcat Constitutia. NU Basescu, ci Parlamentul trebuie schimbat. Basescu mai poate astepta pana la urmatoarele alegeri. Tariceanu, Geoana si Voiculescu NU.

Imi place ce zice Radu (si sunt 100% de acord).
[tags]Basescu, tariceanu, 322 tradatori, Referendum, 19 mai, Voiculescu, Saniuta, Prostanacul[/tags]


Similar Posts:

0 Comments +

Leave a Reply