Google Gears si Google Reader Offline

Super tare! Uber cool!

Tocmai citeam feedurile din GReader si am descoperit un link, colo sus in dreapta “take it Offline!”. Click, si.. surpriza – Vad ca Google tocmai a dat drumul la Google Reader Offline! Ce sa mai , i-a spart pe toti concurentii! I heart Google.

Cum e posibil sa ai Google Reader Offline? Pai vine sub forma unui plugin Firefox sau Internet Explorer, numit Google Gears si care permite programatorilor de aplicatii web sa scrie aplicatii ce salveaza date intr-un cache local, accesibil prin Ajax. Sau, cum zic ei,

Enabling Offline Web Applications

Aceasta biblioteca Open Source va da drumul unei noi revolutii, intocmai cum Ajax cel promovat de Google Maps si Google Live Search au marcat Web-ul ultimilor 3-4 ani.

Microsoft never saw it coming. De indata ce va aparea Google Documents Offline, si de indata ce se mai amelioreaza editorul de documente text – ex-Writely, e clar, eu unul nu mai am motive sa instalez MS Office.

Iata pagina produsului la Gears.Google.com si comentariile celor de la TechCrunch


Similar Posts:

0 Comments

ruxi says:

da, interesanta aplicatie! da` poate imi spune si mie cineva cam cum functioneaza, da` asa ca pentru un muritor de rand care nu e programator! sau trebuie setari facute de un specialist ca sa mearga ceva!

Leave a Reply

Your email address will not be published.