Despre averea saniutei

Catastif are un articolas in care vorbeste despre pericolul de a vorbi despre datul cu saniuta in Cismigiu. Este un pericol doar pentru prostanaci, desigur.

Dar am si eu ceva de adaugat:
Ma uit pe declaratia de avere din 2006 a respectivei saniute. Si ca orice chibitz care se respecta, zic asa:

1. am trecut prin Poiana Tapului pe langa casa saniutzei; proprietatea are pe putin 500 metri patrati. Pe numaratea si pe luatea.
1. bis. nu stiu ce inseamna valoarea de impozitare; dar daca inseamna valoarea estimata a proprietatii, atunci la un pret mediu in zona de 100 euro/metru patrat, eu zic ca terenul saniutei este mult subevauat. Prietenii stiu de ce.
2. Si casa este subevaluata, zic eu; o vila de 20000 de euro este o afacere taare buna pentru Busteni.
3. Dar care casa, spuneti voi? Ca in rubrica de Bunuri imobiliare pe 2006, pe terenul sus-mentionat din Poiana Tapului, cica s-ar fi construit un apartament. WTF? Cu exceptia cazului cand nea Saniuta a construit un bloc intreg din care a pastrat doar un apartament, asta se numeste (inca) o minciuna in acte. Nu e prima, nici ultima. E prima pe care o vad eu cu ochisorii mei de copil.

4. Poate sunteti voi mai luminati: cum adica, casa din str Witting Bucuresti, este “casa im-proprie de locuit”? E chiar asa de darapanata? Pai hai sa vorbesc eu cu saniuta, poate mi-o vinde mie.
5. Toarasul Saniuta nu are masina si nici alt bun mobil. Saracutzul. Ii da tata meu una, o dacie din ’98. E buna, trage, cara si marfa…
6. Ale naibii tablouri si bijuterii. Nu le mai incape lista de multe ce sunt.
7. Sa nu aiba fostul presedinte al Senatului nici o actiune la bursa, nimic? Saracul. Pai daca n-are nici masina personala, si sta intr-o casa improprie, e de inteles.
8. Gata! Sa nu va mai aud ca il vorbiti de rau pe tovarasul saniuta: cu al sau amarat salariu de vreo 1300 de euroi/luna sufera de complexe grave vis-a-vis de sotie, care are salariu dublu. Pai cred si eu.

Slava Domnului ca meseria de parlamentar e una de vocatie si nu e banoasa; ca daca ar fi… in parlament ar intra toti avarii, lacomii si dobitocii tarii.

[tags]Vacaroiu, saniuta, minciuni, declaratie de avere[/tags]


Similar Posts:

6 Comments +

  1. Daca vreti sa vedeti un EXEMPLU de modestie in declaratii si fapte, un EXEMPLU de corectitudine si verticalitate, atunci aruncati un ochi pe declaratia TOVARASULUI Corneliu Vadim Tudor; rezumat: chiar daca salariul sau de senator este mai mare decat al sus-numitei saniute, tovarasul CVT nu are decat o casa, nu are masina si nici alte bunuri decat colectia inestimabila de autografe si ceasul lui kogalniceanu. Ah, si desigur este unic sustinator al familiei, pentru ca nici o ruda apropiata nu are salariu sau bunuri importante.
    Asa Da! Respectul nostru, porc iubit!

  2. In Sinaia pana si o garsoniera in blocurile alea noi e peste 40.000 euro fara tva. Asa ca o casa cu teren in Poiana Tapului(probabil Zamora) valoreaza mult mai mult. Masina la ce i-ar trebui? Nu are are bmw-ul sau mercedesul de la senat? Platit de noi, ca si benzina.

    Ca veni vorba de Poiana Tapului, si putin off-topic, nu stiu ce alt “baiat destept” si-a facut hotel in statia de microbuz si a depasit cu 1 etaj autorizatia data si maximul acceptat al zonei, adica P+2. Asta n-ar fi nimic dar muncitorii aruncau scanduri si saci cu moloz fix in statie, constructia nu avea protectie in jur cum am vazut peste tot. A, am sunat la urbanism de cateva ori si aproape mi-au trantit telefonul.
    Absolut incredibil. N-am mai fost de mult, cred ca au si terminat cladirea.

  3. In sfarsit, ai crescut! Te-ai facut baiat mare! Si asta e foarte bine! Tine-te in continuare de chestii serioase, cum este asta – in loc sa te joci de-a… blogul! Vei fi astfel UTIL pentru altii… mai mult decat erai pe vremea cand criticai comportamentul necivilizat al unei vanzatoarei din nu-stiu-ce butic!

Leave a Reply