Obooosiiiitt


Vecinii de fix deasupra isi pun parchet. Sau isi bat cuie in talpa. Sau fac ei ceva, ca de patru zile incoace ciocanul nu le tace; pe ritm de 2 ciocane si glasspapir frecat, acest tandem alert isi face simtita prezenta pana in maduva oaselor mele craniene(bine, banuiesc ca nu au ele maduva, dar ati prins ideea).
Ieri si alaltaieri, pe la 4-5, disperat si cu creierii-mi batand tontoroiu’ in ritmul ciocanelor lor, am reusit sa ies la “plimbare” – o scurta evadare, fie in parc Titan, fie prin cartier.
Dar macar incepeau bocanitul ceva mai tarziu.
Azi noapte m-am culcat pe la 3 si ceva. Ca prostu’, stiu. Dar, vedeti voi, credeam ca pana pe la 10 cel putin voi reusi sa dorm.

Vecinii de deasupra au reinceput lucrul, pe la 8 dimineata.
Cu maxim 5 ore de somn in mine, simt ca lesin. De mers si certat nu ma pot certa, pana la urma fiecare are dreptul sa isi redecoreze casa, cata vreme o face intre niste ore permise. Alea in care, teoretic, lumea e la lucru. Dar eu SUNT la lucru.

Cine stie:
un loc(cafenea, bar) cu wifi, priza, program matinal, luminos, curat, si unde sa pot sa ma duc, acusica, sa trag un pui de somn linistit? (PS. domn’soarele din public sa se abtina de la incercari de agatzare, sunt o persoana fidela vietii de cuplu)
dar la nevoie ma multumesc si cu un pont despre un bar/librarie/whatever cu wifi si priza si unde sa nu fiu acuzat de squating?

Raspundeti ASAP, pana nu lesin de nesomn si stres….

[tags]vecini, bloc, munca[/tags]


Similar Posts:

10 Comments +

 1. Ce ironic, ti-as fi donat cheile apartamentului meu, eu oricum sunt plecata azi toata ziua, dar si vecinii mei bat cuie de azi de la 8!

  Norocul meu este ca plec. Din pacate, nu ma duc sa ma odihnesc. Si m-am trezit plina de nervi din cauza batailor!!!

 2. Dopurile de urechi rule my life. Eu am şantier în faţa blocului şi încep lucrul la 7 dimineaţa fix. În fiecare dimineaţă, din data de 2 decembrie. Cu toate astea, pot să mă culc la 5 dimineaţa şi să mă trezesc la 12 fără probleme. Recomand dopurile samsonite, care vin şi cu masca de ochi aferentă – pentru cei care nu suportă draperii sau perdele, ca mine.

 3. Try to live with it!va trece …si obisnuieste-te cu ideea ca esti in Bucuresti si nu in Paris si nu exista astfel de locuri !nu inca cel putin …

 4. Evo Tv, prima televiziune online din Romania, realizeaza in fiecare zi o rubrica in care sunt prezentate cele mai bune bloguri in viziunea noastra.

  Te anuntam ca blogul tau a fost selectat la categoria cele mai bune bloguri astazi.

  Te invitam pe http://www.evotv.ro sa te regasesti intre cei mai buni.
  O zi buna!

  Evo Tv

Leave a Reply