Monitor urias, tunner tv si mac book

Zilele trecute citeam la Dragos de promtitudinea celor de la emag. Asa ca am intrat si eu, curios, pe site. Unde am vazut… un monitor de 22 de toli la 969 de roni. Am salivat, am calculat, am cautat review-uri si intr-un final mi-am zis sa merg sa il vad. Dar nu oricum, ci cu cardul in buzunar. Si daca tot eram aproape hotarat sa fac aceasta investitie, am calculat si ca imi trebuie un adaptor MiniDVI-VGA pentru Macbook-ul din dotare.

Deci: ieri pe la 2 jumate m-am suit in metrou, am coborat la Unirii, am ajuns la iStyle, am luat adaptorul, am mers pe jos la Izvor, m-am suit in metrou, am coborat la Semanatoarea, am intrat in magazin, am descoperit ca monitorul nu e expus, am murit de cald si pana la urma mi-am luat scula. Da, stiu, la fel de bine puteam face lucrurile pe net, dar ce sa-i faci, asa sunt eu ca romanul, speram sa il vad cu ochii mei.

Cu alte cuvinte, de atunci incoace stau pe calculator, la doua monitoare, caut drivere si alte alea. Cei 300 de spartani se vad absolut ok pe un widescreen, cam ca orice film de altfel. Am scos de la naftalina chiar si tunerul TV Pinnacle PCTV USB2, despre care cu tristete descopar ca nu merge pe Mac. Shit. Merge pe Windows in schimb, dar din pacate laptopul meu cel vechi e pe moarte, coolerul nu se mai invarte.

In rezumat:
1. trebuie sa gasesc ceva drivere Pinnacle PCTV USB 2 pe Mac OSX.
2. sper sa mi se vindece coolerul laptopului cel vechi
3. sunt incantat de monitor, dar sper sa nu credeti ca ma laud. Chiar e super pret, sper ca si calitatea sa fie pe masura…

[tags]Mac, Pinnacle, Acer, 22 de inci[/tags]


Similar Posts:

8 Comments +

  1. caută pe net fiindcă unele tunere din lumea windowsului funcționează perfect cu eyetv 2 deși nimeni nu recunoaște asta. pinnacle oferă de puțin timp un tv tunner pt mac ce rulează cu eyetv. dar astea sînt toate legate de DVB-T, deci nu știu dacă al tău va merge sau nu.

  2. Vezi ca sunt coolere de laptop pe la vreo 200,000
    Am vrut eu odata sa imi iau dar nu am avut timp si am si uitat de unde 🙁
    Caut si eu (cauta si tu pe net :P)

  3. Interesant, mi-am luat exact acelasi model de monitor LCD si la exact acelasi pret (dupa conversia in euro) acum o saptamana de la Darty in Velizy….
    Super multumit de achizitie…

Leave a Reply