Gata! De ajuns!

Nu, ca baietii astia ma calca pe nervi; sau, cum ar zice Piticu : M-AM SATURAT!

Ce a votat parlamentul ieri a fost o lovitura de stat. Tradare nationala si neconstitutionala. (“in situatia in care Curtea Constitutionala va stabili ca nu au fost indeplinite conditiile de valabilitate stabilite de lege, Parlamentul va lua act de hotararerea acesteia si va decide asupra procedurii de urmat”). Adica daca referendumul e invalidat(si vai, ce usor se poate face asta..), tot Parlamentarii castiga.

Ceea ce transforma, rastalmaceste si intr-un cuvant distruge cele scrise in constitutie. IN CONSTITUTIE! Ce se poate face? Pai doar nu exista nimic mai tare decat parlamentul Romaniei, nu-i asa? Nu e ca si cum i-am putea da in judecata pe dobitocii care ne conduc…

Bai, parlamentarilor. Gata, m-am saturat. Ati intrecut masura. V-am lasat sa-l suspendati pe Basescu, poate aveati si voi nevoie de o vacanta, aveati afaceri neincheiate, etc. Dar mai lasati-o in pana mea.

De azi blogul meu cel apolitic cu foste mici rabufniri de nemultumire cetateneasca se transforma intr-un blog militant. Impotriva nedreptatilor aduse de cei de sus.

PS. trebuie sa ma gandesc daca fac o rubrica separata sau cum voi intregra aceasta schimbare in sanul blogului.

Ceva trebuie facut. REPEDE. Lipit manifeste, iesit in strada, aruncat cu bolovani in capul Voiculestilor si Patricilor de pretutindeni, pus bannere pe bloguri si rascolit opinia publica. Tot ce trebuie e gazul, ca focul ni-l dau EI. ZILNIC.

Ungurii au demis un prim ministru corupt, parintii nostri au dat jos un sistem monstruos de teroare securista, si noi nu suntem in stare sa fortam mana unor imputiti din parlament? Francezii au iesit in strada si au dat foc la masini cand Sarkozy i-a numit “racailles”. Noi lasam sa fim numiti boi, prosti, rahati cu ochi, oameni ale caror voturi NU CONTEAZA si nu facem nimic? Pana cand?


Similar Posts:

7 Comments +

 1. Ceea ce trebuie sa facem este sa iesim neaparat la vot. Nu mai stam in case sa ne uitam la televizor, nu mergem in vacanta… mergem la VOT!!!

  PS: Sper ca iesiti si voi!

 2. Eu ma duc la vot, am mobilizat si bunicii:), cred ca dau o fuga personal pana la ei sa fiu sigura ca voteaza. Asa ca o sa stau mai mult pe drumuri sambata aia, dar sper sa merite!! Nu ma apuc sa fac campanie, pentru ca e ilegala, dar cateva rude mai in varsta pot sa le ajut sa ajunga la sectie :).
  Va fi mai greu cu taranii ca sambata sunt mereu pe camp. Si cand vii la 7 seara mort de oboseala numai referendum nu ai in cap. Pacat ca ei votau mereu dupa ce ieseau duminica de la biserica.

 3. nuanta si reality check: noi suntem “boi, prosti, rahati cu ochi, oameni ale caror voturi NU CONTEAZA”.

  welcome back to Romania Alex!

 4. hai sa mergem! vorbesc serios. si eu ma gandesc de mult timp ce putem face sa schimbam ceva in tara asta si cred ca noi suntem ultima speranta. hai sa mergem la vot nu este de ajuns dar este si asta un pas:)

  haideti sa gasim niste solutii practice

 5. m-am saturat si eu!
  solutia este sa iesim in strada!

  Eu sunt din TM … stiu ca daca credeti sa sunteti singuri nu veti iesi! Ei uite ca nu sunteti singuri. Haideti sa strigam in gura mare ca patronul acestei tari suntem noi si nu niste gloabe hodorogite!

  daca nu se va intampla ceva bun … ma gandesc sa plec din tara!

 6. pe langa ecole militaire. de la turnul eiffel, cand te uiti spre champ de mars si vezi ecole militaire(ai sena in spate), o iei oblic catre stanga pana dai de un restaurant romanesc, Doina, intr-o intersectie. strada dinspre stanga e cea cu consulatul. cel mai aproape de ea este RER pont de alma.

Leave a Reply