Cei 322

MOTTO: Vor reusi cei 22 de milioane sa se opuna celor 322?
De nu, vom avea o natiune sparta

Chapeau bas distrusx-ilor care s-au strans ieri in Trocadero.

Stiu ca ati fost mai multi acolo dar hai sa vad daca ii ghicesc pe cei de-au aparut pe coperta Evz:

Bravo, Nepoate, Ada, Sorina, (si oare se vede si pleata lui Cezar pe acolo)?
Bravo!

PS. bite 🙂


Similar Posts:

8 Comments +

 1. Asa, si care a fost rezultatul acestei adunari? S-a baut un pahar de bere la sfarsit si niste mici scumpi de la Doina?:)

  Personal, sunt pentru actiune, dar nu cred ca 50 de oameni care ies in strada fac mare lucru… poate doar sa-si dea ei un sentiment de “am facut ceva” (spre deosebire de cei ca mine care doar comenteaza…)

  Comunismul in Romania are traditie, nu se sterge cu 50 de oameni adunati la Trocadero… Ar trebui actiuni mult mai concertate si chiar mai “violente”.

 2. Mici la Doina? In nici un caz; mai degraba o bere ulterioara, in Tennessee. Sau un gyros la Gyros, in cartierul Latin.
  Acum, pe bune, eu zic ca e bine ca s-au strans; a-ti arata sustinerea pentru o cauza anume nu e niciodata inutil, fie ca esti singur, fie ca sunt 50, fie 50 de milioane. Pana la urma simbolul conteaza, si anume ca “romanii din Paris au iesit in strada”.

 3. Pai, de simbolistica avem noi nevoie? Eu zic ca iesirea lor nu schimba cu nimic ce se intampla in Romania, dpdv politic.

  Off-topic, ce bine era daca stiam de Gyros asta acum 2 zile… ca am mancat la un libanez pe o strada adiacenta Champs Elysées si a fost naspa:)

Leave a Reply