On the road again

Salutare tuturor
Deocamdata imi fac bagaje si ma pregatesc de plecare. Stiu ca nu am prea postat in ultima vreme, dar ultima saptamana a fost destul de intensa, trebuia sa finalizez pe cat de bine posibil proiectele la care am lucrat pe durata stagiului, sa refactorizez codul, sa-l debughez si sa-l integrez cu ultima versiune a aplicatiei firmei.

Pe langa astea am avut batai de cap cu incercarea de a demara procedura de “regularizare” (obtinerea dreptului de munca francez si schimbarea cartii de sejur de student in salariat), din pacate esuata deocamdata; va trebui sa ma reapuc de ea din septembrie(speram sa apuc sa depun dosarul inainte de august, pentru ca oricum va dura minimum 4 luni pana se va termina nebunia). Dar asta e, you can’t win every time, sper doar ca lucurile se vor aranja cat mai bine dupa ce ma intorc.

Urmeaza o luna de vacanta in tara, cu parintii, prietenii, muntele si marea mult visate. Probabil ca blogul meu va avea de suferit mai mult ca de obicei, sau poate ca nu: totul depinde de cat de mult timp liber si acces la net voi avea si de cat de repede si bine voi redacta raportul de stagiu. Ramane de vazut.

Pana una alta, imi urez si va urez vacanta placuta.

« home